Kurye Hizmeti Nasıl Yapılır?

Kurye hizmeti ile ilgili olarak Küçük işletmeler, birleşik krallık'taki bütün işletmelerin% 99'undan fazlasını oluşturuyor. Geçen sene ingiltere'de 5.7 milyon bireysel kobi vardı (iş istatistikleri - parlamento ingiltere). Biroldukça işletme - hem büro bununla beraber ev tabanlı - ürün ve hizmetlerin çevrimiçi olarak satılmasıyla, mallarını teslim etmek için kurye hizmetlerine ihtiyaç duyan işletmeler için bir sıkıntı yoktur.

Burada firmamızda minik bir işletmeyi nasıl zorlayabileceğimizi anlıyoruz ve parsel dağıtımının katkıda bulunacak bir unsur olmaması gerektiğine inanıyoruz. Postanede kuyrukta beklemek için vakitınız yoksa veya parselleri müşterilere göndermek için daha uygun maliyetli bir çözüm isteyenler için, işletmeler için çok değerli kurye hizmetleri sunuyoruz. Küçük harflerden bir metre paletlere bir gecede teslimat veya 2-3 gmeşhurk standart teslimat ile herhangi bir şey gönderebilirsiniz.

Bir Kurye Servisinin Faydaları:

Daha maliyetli müessir - kurye hizmeti kullanmak, çoğu kobi için geçerli olan tek çözümdür. Faturalar genellikle faturalandırılmış aylık olarak ve parcel2go ile ödenebilir, birleşik krallık'ın önde gelen kuryeleriyle mümkün olan en düşük fiyatı size sunmak için görüşmeler yaparız.
Vakit kazandırır / yönetici azaltır - zamandan daha kıymetli bir şey olmadığını söylerler ve iş söz mevzusu olduğunda, bu mutlaka doğrudur. Işletmeniz büyüdükçe, günün saatlerini teslimat merkezini manuel olarak girerek ve / yada postaneden kuyruğa girerek harcamak olası olmaz. Bir kurye hizmetinin dış kaynak kullanımı sadece birkaç dakikanızı ayırır. Online gönderiminizi smart send'i kullanarak gönderim hesabınızla entegre edebilir, tüm teslimatlarınızı otomatik hale getirebilirsiniz. Dahası, kurye eşyalarınızı seçtiğiniz bir adreste toplayacak.
Daha fazla profesyonel görüntü - küçük bir işletme olarak, itibar ve alan kişi memnuniyeti, gelişen ve efsunyen bir iş için anahtardır. Iyi malum ve bereketli bir kurye servisini kullanmak, hizmetinize güvenerek, işletmenizin olduğundan daha büyük görünmesini sağlayarak nihayetinde daha ustalaşmış bir resme ekleyecektir.
Satın alan güncellemeleri sağlar - günümüzde müşteriler, öğelerinin nerede olduğu mevzusunda döngüde tutulmayı severler. Kuryeler halihazırda takip teknolojisine sahip olduğundan, müşterilerinize her adımda teslimat güncellemeleri sunabilirsiniz. Bu, güvenilirliğiniz için itibarınızı artıracak ve ürünlerinizi sipariş eden kişiler içinde güveninizi artıracaktır.
Bir çevrimiçi mağazanız varsa ve tertipli olarak mal satıyorsanız, niçin akıllı gönderme'yi denemeyin - ücretsiz, sorunsuz e-tecim nakliye çözümümüz. Smart send, amazon, ebay ve etsy dahil olmak üzere birfazlaca popüler satış platformuyla tam olarak entegre edilebilir ve teslimatlarınızda zamandan tasarruf etmenizi sağlarken daha fazla test sağlar. Kullandığınız kuryeyi seçebilir ve tercih ettiğiniz ödeme yöntemini seçebilir, ek olarak bütün öğe ayrıntılarını doğrudan e-tecim kanallarınızdan içe aktarabilirsiniz. Bu sayede bunları manuel olarak girmeniz gerekmez. Teslimatınız için rezervasyon yaptığınızda, öğeleriniz otomatikman "gönderilir" olarak işaretlenir ve aynı anda birden fazla kanalı yönetebilirsiniz. Bu nedenle, birden fazla platformda satıyorsanız, tüm siparişleri bir kerede inceleyebilirsiniz.

Kısacası, e-ticaret mağazanız, gönderim işlemini otomatikleştirmek ve teslimat sürecini hızlandırmak için sipariş teferruatınızı toplayan smart send ile görüşüyor.

Smart send ile çalışmaya başlamak hızlı ve kolaydır - kalkmak ve koşmak için aşağıdaki adımları izleyin:


Kendi işinizi yürütmek, üretimden personel ücretlerine kadar bir çok maliyetle gelir ve özellikle yeni işletmeler içinde oldukça sık yapılan lojistik masraflar göz ardı edilir. önceden planlama yapmak tehlikeli sonuç önem taşır ve yalnızca iş paranızı değil, hem de müşterileriniz için de en iyi çözüm olacak seçenekleri incelemeniz önemlidir. Bir kurye servisini kullanmak ve e-ticaret mağazanızı smart send'e bağlamak, müşterilerinizi teslimatlarında aktüel tutmak için size zamandan, paradan tutum etmenizi ve mallarınızı emin ellere geçirmenizi sağlar.

Işletmeniz için teslimatlarla ilgili daha fazla malumat edinmek için, e-tecim mağazalarınız için ticari kurye hizmetlerine ve akıllı gönderimize göz atın.

Yorumlar

Popüler Yayınlar